Kantoor Herselt

tel +32 14 54 68 43

Kantoor Mechelen

tel +32 15 69 02 02

Vermeulen

In-house opleiding - werken met buitenlandse arbeidskrachten

Geen enkele aannemer ontkomt eraan. Ofwel gaat hij zelf samenwerken met een aannemer die buitenlandse bouwvakkers inzet op een Belgische werf. Ofwel heeft hij vroeg of laat een werf waar andere aannemers werken met vanuit het buitenland gedetacheerde arbeiders.

 

Niet alleen aannemers, ook andere ondernemingen (voedingsnijverheid, transport, …) gaan over tot outsourcing waarbij buitenlandse arbeidskrachten naar hier gedetacheerd worden om het werk uit te voeren.

 

Wij bieden een in-house opleiding en training aan voor uw directie, productieleiders, HR-verantwoordelijken, projectleiders, werfleiders, … Kortom, voor al wie de achtergrond en de juiste praktijken bij het sluiten van overeenkomsten en bij het samenwerken met buitenlandse werknemers moet kennen. En die voorbereid wil zijn op een bezoek van de inspectie. Meer info vindt u hier

 

"De opleiding dekte het beoogde doel af maw het was zeer praktisch opgesteld, met duidelijke voorbeelden en het kan heel makkelijk gebruikt worden om in cascade onze werfleiders op te leiden en te wijzen op de verschillende belangrijke elementen en documenten in kader van mogelijke controle."

 

Chris Martens, CEO, Groep Willemes, Ravels

 

 

 

 

 

Stel uw vraag

 

En wij nemen zo snel mogelijk contact met u op